2012-05-10

Ny bloggadress!

Fortsätt gärna att följa mitt bloggande på Matmolnets sida.
Min nya bloggadress är följande: http://matochbakverkstan.se

Ett enkelt sätt att följa min OCH andras bloggar är, som jag tidigare nämnt, via Bloglovin. Det finns en Bloglovin-knapp överst på min nya bloggsida. Använd den om du enkelt vill bli meddelad om både mina- och andras nya inlägg.
Du som redan prenumererar på min sida via Bloglovin och vill fortsätta med det: Jag har ingen uppgift om att prenumerationen "hänger med" och måste därför kanske annars läggas till igen.

Bloglovin skriver följande på sin hemsida:

Om bloglovin

Att läsa bloggar kan vara krångligt. Vi skapade bloglovin så att man ska slippa gå in på ouppdaterade bloggar, öppna tio fönster i taget och tappa bort sina favoritbloggar. Med bloglovin vill vi göra din bloggläsning enkel och rolig!

Låter nice! Hur funkar det?

Du lägger de bloggar du vill följa i en lista hos oss. Sen så får du ett meddelande varje gång någon av dina favoritbloggar har skrivit något nytt.

2012-05-05

NYC

Eftersom jag är på vift från mina kastruller hemma i Svedala kommer här ett inlägg från NYC. Kastrullerna har maken fått ta över, för att utfordra resten av familjen, medans jag är här och förnöjer mig. Vi ses snart!
Panoramavy från hotellrummet. Manhattan Bridge.
Panoramavy från hotelrummet. Canal Street.
Taget "på stan".
En välbehövlig paus från Broadways folkmyller. Frosen youghurt.