
Ugn griljering, 200 grader i 15 min
Det här behöver du
1 julskinka
hela kryddnejlikor
Brun Farin Strö
Tillaga skinkan enligt anvisningarna på förpackningen. Hetta upp ugnen till 200°.
Ta bort svålen från skinkan men låt späcket vara kvar. Ruta späcket med en vass kniv och klappa in så mycket brun farin som möjligt. Tryck fast en hel kryddnejlika i varje kryss. Griljera skinkan i ugnen i cirka 15 minuter. Farinet ska smälta och karamelliseras.
![]() |
Ugnsbakad rimmad julskinka. |
![]() |
När skinkan svalnat något, ruta späcket med en vass kniv, klappa in sockret och tryck dit nejlikor i kryssen. |
![]() |
Dax att griljera. |
![]() |
Efter cirka 15 min i ugnen. |
![]() |
Krispig och god! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.